Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 4-10-2007

4-10-2007

Netwerk

1144 x bekeken | 0 reacties
6
Vernietigend rapport over justitiŽle jeugdinrichtingen
Doen de justitiŽle jeugdinrichtingen genoeg om het toekomstig crimineel gedrag bij criminele jeugdigen te verminderen? De Algemene Rekenkamer deed hier onderzoek naar. Vandaag publiceert zij het rapport: Detentie, opvang en nazorg criminele jeugdigen. Aandacht voor het rapport en een reactie van staatssecretaris Nebahat Albayrak. Tevens vertelt Hanneke de Vos over de ervaringen met haar zoon, die vier verschillende instellingen van binnen zag.

Reportage vanuit Birma
Birma is nog steeds afgesloten van de buitenwereld, slechts mondjesmaat komen berichten naar buiten. Verslaggever Arie Rijneveld slaagde erin vanuit Thailand Birma in te komen. Hij bezocht het gebied waar de Karen, een grote Birmese minderheid, onderdrukt worden door het Birmese regime. In de Birmese jungle ontmoette hij de Karenrebellen en sprak met dorpelingen die door de regeringstroepen verdreven zijn. Een verslag uit Birma.

Presentatie: Andrť Zwartbol.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op donderdag 4 oktober door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Andrť Zwartbol. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie