Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 4-10-2006

4-10-2006

Netwerk

1043 x bekeken | 0 reacties
6
Justitie: genezers Millecam niet strafbaar
Het Openbaar Ministerie zal Jomanda, een zouttherapeut en drie alternatieve genezers niet vervolgen in verband met het overlijden van Sylvia Millecam. De Inspectie voor de Gezondheidszorg had de zaak bij justitie aangegeven, maar het OM heeft onvoldoende aanwijzingen om de alternatieve genezers te vervolgen. Een reportage.

Agressie tegen personeel publieke sector steeds grimmiger
De laatste maanden is het geweld tegen mensen uit de publieke sector, zoals conducteurs, ambulancepersoneel en brandweerlieden, steeds grimmiger geworden. Aan de vooravond van de Dag tegen Geweld, in Netwerk aandacht voor agressie tegen mensen in de publieke sector.

Het Programma van het Volk
Het is bijna verkiezingstijd. Netwerk gaat iets bijzonders doen: we verlaten de Haagse kaasstolp met zijn politici en verkiezingsprogramma's en gaan op zoek naar wat u vindt. We schrijven Het Programma van het Volk: een kant en klaar verkiezingsprogramma, of zo u wilt: een regeerakkoord waar Bos of Balkenende na 22 november zo mee aan de slag kan.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op woensdag 4 oktober door de EO en de NCRV. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie