Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 31-5-2007

31-5-2007

Netwerk

1014 x bekeken | 0 reacties
6
Hoofdverdachte moedwillige hiv-besmettingen is verpleger
In Netwerk opnieuw aandacht voor de moedwillige hiv-besmettingen in Groningen. De politie maakte gisteren bekend dat ze vier mannen hebben opgepakt die op seksfeesten de slachtoffers drogeerden en hen injecteerden met hiv besmet bloed. Een van de hoofdverdachten is een 48-jarige verpleger. Hoe wordt er onder homoseksuelen en hiv-patiŽntenorganisaties gedacht over extreme seksfeesten waarbij bezoekers onveilige seks hebben met elkaar?

Religieuze spanningen dreigen na geboorte rode koe
Twee maanden geleden is in IsraŽl een zeldzame rode koe geboren. Fundamentalistische joden en christenen beschouwen zo'n perfecte rode koe als een religieus symbool. Dankzij zo'n dier kan volgens hen na 2000 jaar de joodse tempel worden herbouwd op de plek waar nu de Rotskoepelmoskee staat. De geboorte van de koe kan daarom leiden tot religieuze spanningen. Wat zijn de gevolgen als dit dier door de rabbijnen zou worden erkend?

Presentatie: Andrť Zwartbol.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op donderdag 31 mei door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Andrť Zwartbol. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie