Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 31-1-2008

31-1-2008

Netwerk

918 x bekeken | 0 reacties
6
Zware storm trekt over Europa
Een zware storm trekt over Noord- en West-Europa. In Nederland waait het vooral heel hard langs de kust van Noord-Holland. Het KNMI verwacht windkracht 10 met sterke windstoten. De Koninklijke Nederlandse Reddings Maatschappij is daarom extra alert. Aandacht voor de reddingsbrigade en het zware weer.

Slotervaartziekenhuis ontslaat 45 vrijwilligers
Het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam heeft het contract met de 45 vrijwilligers die in het ziekenhuis werken, opgezegd. Het ziekenhuis wil de vrijwilligers vervangen door betaalde krachten. Dit zou de kwaliteit van de medische zorg verbeteren. Aandacht voor deze zaak.

Opnieuw kritiek op levensbeŽindiging baby's
Eerder deze maand uitten artsen uit twaalf landen kritiek op actieve levensbeŽindiging bij pasgeborenen in Nederland. Het was niet de eerste keer dat het Nederlandse beleid omtrent euthanasie bij kinderen vanuit het buitenland zwaar onder vuur werd genomen. Een interview met voorzitter Joep Hubben van de Commissie LevensbeŽindiging Pasgeborenen.

Presentatie: Tijs van den Brink.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op donderdag 31 januari door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Tijs van den Brink. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie