Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 30-9-2008

30-9-2008

Netwerk

834 x bekeken | 0 reacties
6
Economische crisis
De crisis op de financiŽle markten houdt de wereld in zijn greep. Maar wat betekent dit voor de gewone Nederlander? Staat ook de Nederlandse huizenmarkt op instorten? Is je geld eigenlijk nog wel veilig bij de bank? En hoe zit het eigenlijk met de pensioenen? Netwerk legt die vragen voor aan econoom Alex Klein. Daarna het laatste nieuws vanaf Wallstreet met onze correspondent Emma Blijdenstein.

Alex Oudman - deel 2
Donderdag was in Netwerk het verhaal te zien van de zwaar autistische Alex Oudman. Al drie maanden zit hij opgesloten in een isoleercel, naakt, met alleen een plastic matras en toilet. De opnames die de familie maakte van zijn toestand schokten velen en leidden tot grote verontwaardiging. Er is, volgens de familie, geen sprake van behandeling of structurele observatie. Het personeel komt alleen eten en drinken brengen. Vandaag sprak de familie met de directie van de instelling. Vanavond in Netwerk de laatste ontwikkelingen in deze zaak.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op dinsdag 30 september door de EO en de NCRV. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie