Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 30-6-2008

30-6-2008

Netwerk

1423 x bekeken | 0 reacties
7
Wilders niet vervolgd
Geert Wilders wordt niet vervolgd voor zijn film Fitna en zijn uitlatingen in de Volkskrant. Dit maakte het Openbaar Ministerie vandaag bekend. 'Er is geen sprake van strafbaarheid wegens het aanzetten tot haat en discriminatie.' Is dit het gelijk van Wilders? Advocate Els Lucas, die in augustus 2007 aangifte deed tegen Wilders, en imam Fawas van de Assoena-moskee in Den Haag reageren in Netwerk.

Rookverbod: van cowboy naar paria
Naar aanleiding van het rookverbod in de horeca per 1 juli een reportage over het imago van de roker. Hoe de stoere Marlboro-man veranderde in de schlemielige paria van de samenleving. Met een verstokte roker, advocaat Theo Hiddema, en een 90-jarige longarts die als een van de eersten waarschuwde voor de gevaren van de sigaret.

De leukste school
Reportage over uniek onderwijsproject in Schiedam, waar een vmbo-school met een dramatisch slechte reputatie besloot het roer om te gooien. Met behulp van een reclamebureau wil de school in honderd dagen de leukste van Nederland zien te worden. Netwerk gaat op inspectie om te zien of ze daarin geslaagd zijn.

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 30 juni door de EO en de NCRV. Te gast waren Theo Hiddema en Els Lucas. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie