Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 3-9-2007

3-9-2007

Netwerk

1680 x bekeken | 0 reacties
6
Moeten cosmetische chirurgen zich bezinnen?
Cosmetisch chirurgen zien steeds vaker tieners in hun praktijk verschijnen. Ze willen een borstvergroting, borstverkleining of schaamlipcorrectie laten doen terwijl hun lichaam nog niet volgroeid is. Peter Velthuis, dermatoloog en directeur van vier Velthuis-klinieken voor cosmetische chirurgie, vindt dat het hoog tijd wordt dat cosmetisch chirurgen zich bezinnen op de ingrepen die ze verrichten. In Netwerk politieke reacties en een interview met Peter Velthuis.

Scholen kampen met achterstallig onderhoud
De scholen zijn weer begonnen. Maar waar sturen wij onze kinderen naartoe? Volgens de VO-raad, de belangenorganisatie voor het voortgezet onderwijs, kampen steeds meer scholen met achterstallig onderhoud. Wie draagt hiervoor de verantwoordelijkheid? En wie draait op voor de kosten? Netwerk ging op bezoek bij het Jacob Roelandslyceum in Boxtel, waar de kozijnen, muren en voegen nodig aan vervanging toe zijn.

Nederlandse bedrijven in de uitverkoop
Het Nederlandse bedrijfsleven staat in de uitverkoop. ABN AMRO, Stork, Hema, Nutricia: allemaal bekende Hollandse merken die in handen vallen of dreigen te vallen van buitenlandse investeerders. De nieuwe generatie topmannen profiteert daar flink van. Netwerk spreekt over deze trend met drie oud-topmannen van grote Nederlandse bedrijven. Jan Timmer (Philips), Karel Vuursteen (Heineken) en Kees van Lede (Akzo Nobel).

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 3 september door de EO en de NCRV. Te gast waren Jan Timmer en Karel Vuursteen. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie