Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 3-11-2006

3-11-2006

Netwerk

1395 x bekeken | 0 reacties
6
Blinddate met Jan Marijnissen
SP-lijsttrekker Jan Marijnissen wordt in de Blind Date-serie geconfronteerd met de maatschappelijke realiteit. Marijnissen laat zich van zijn sportieve kant zien.

Nieuwe generatie zwaarste criminelen
Ze zijn uiterst gewelddadig, zeer mobiel en opereren internationaal: de nieuwe generatie criminelen. Terwijl de oude garde zware jongens dood is of achter slot en grendel zit, staat de jonge garde te trappelen om het roer over te nemen. Misdaadauteur Gerlof Leistra bracht deze nieuwe criminelen in kaart.

Interview met AEL-voorman Dyab Abou Jahjah
AEL-voorman Dyab Abou Jahjah zette de afgelopen jaren de verhoudingen tussen de verschillende bevolkingsgroepen in BelgiŽ op scherp. Nu staat hij op het punt om naar zijn geboorteland Libanon te vertrekken. Hij blikt terug op een roerige periode en geeft hij zijn visie op de toekomst van multicultureel Europa.

Presentatie: Frank du Mosch.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op vrijdag 3 november door de EO en de NCRV. Te gast waren Jan Marijnissen, Gerlof Leistra en Dyab Abou Jahjah. De presentatie was in handen van Frank du Mosch. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie