Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 3-5-2007

3-5-2007

Netwerk

1309 x bekeken | 0 reacties
6
Polen doen vaker beroep op voorzieningen daklozen en zwervers
De Poolse media pakten er deze week groot mee uit: in Nederland hebben Polen sinds 1 mei geen werkvergunning meer nodig om hier te werken. Op de Poolse televisie en in de kranten louter juichverhalen, maar is dat terecht? Het blijkt namelijk dat Polen in Nederland steeds vaker een beroep doen op voorzieningen voor daklozen en zwervers. Een reportage.

De Nacht van Pim
Het Plein voor de Tweede Kamer was op de avond van 6 mei 2002 het toneel van ware volkswoede. De moord op Pim Fortuyn riep hevige emoties op en de woede van de mensen richtte zich vooral op de politici. Terwijl Melkert buiten werd uitgemaakt voor moordenaar, verschanste de PvdA-leider zich in een hoek van zijn werkkamer. Wat gebeurde er in die spannende uren in de belegerde gebouwen van de Tweede Kamer? In Netwerk De Nacht van Pim.

Kamervragen over hulp KLM aan vluchtende nazi's
VVD-Kamerlid Hans van Baalen heeft Kamervragen gesteld naar aanleiding van de onthulling die Netwerk deed over de KLM. De luchtvaartmaatschappij heeft kort na de oorlog Duitsers met een nazi-verleden helpen vluchten naar ArgentiniŽ, bleek uit de uitzending van dinsdag.

Presentatie: Andrť Zwartbol.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op donderdag 3 mei door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Andrť Zwartbol. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie