Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 3-6-2008

3-6-2008

Netwerk

1330 x bekeken | 0 reacties
6
Concurrentiestrijd in de uitvaartbranche
Een uitvaart is inmiddels big business. Uitvaartondernemers benaderen familie van een net overledene al in het ziekenhuis en maken misbruik van adresgegevens die ze hebben gekregen als beheerder van het mortuarium van een zorginstelling. Dat zegt de Vereniging van Nederlandse Ziekenhuizen.

Obama versus Clinton
De laatste twee voorverkiezingen voor het Amerikaanse presidentschap zijn vandaag. Hillary Clinton ligt inmiddels 37 stemmen achter op concurrent Barack Obama. De presidentskandidate heeft voor vanavond een toespraak in thuisstaat New York aangekondigd. Volgens nieuwszender CNN maakt ze hierin bekend dat ze zich beschikbaar zou stellen als running-mate van Obama. Journalist Charles Groenhuijsen, auteur van het boek 'Hoera, een nieuwe president', blikt voor Netwerk terug op de Amerikaanse verkiezingsstrijd.

De 'Zwarte Tulp' spreekt
Vanavond een interview met Ruud Gullit, samen met Marco van Basten held van het 'glorieuze' EK van 1988. De voormalig wereldvoetballer van het jaar, ex-trainer van Europese clubs en ex-voetbalanalist voor de BBC spreekt over zijn 'nieuwe' leven langs de lijn en op het veld als trainer van de Amerikaanse club LA Galaxy.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op dinsdag 3 juni door de EO en de NCRV. Te gast waren Ruud Gullit, Marco van Basten en Charles Groenhuijsen. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie