Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 3-8-2007

3-8-2007

Netwerk

1197 x bekeken | 0 reacties
6
China exporteerde giftig speelgoed
Deze week haalde speelgoedfabrikant Fisher Price artikelen uit de winkels. Het in China gemaakte speelgoed was geverfd met verf waar te veel lood in zat. In Netwerk aandacht voor de import van speelgoed uit China. Hoe staat het met het toezicht op deze import?

Boot voor jonge homo's op Gay Parade
Tijdens de Gay Parade zal morgen ook een boot voor homo's onder de zestien jaar meevaren door de grachten van Amsterdam. De initiatiefnemer is de veertienjarige Danny Hoekzema. Hij kwam erachter dat jonge homo's de grootste moeite hebben om gay-vrienden te krijgen. Met de deelname aan de boottocht wil hij aandacht vragen voor dit probleem. In Netwerk een portret van Danny.

Wind levert al eeuwen energie in Nederland
Nederland maakt al eeuwen gebruik van windenergie. Vroeger onder meer om polders droog te pompen en graan te malen, tegenwoordig om elektriciteit op te wekken. In Netwerk vanavond het laatste deel in de serie over duurzaamheid aandacht voor deze oer-Hollandse groene energie.

Presentatie: Wilfred Scholten.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op vrijdag 3 augustus door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Wilfred Scholten. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie