Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 29-9-2006

29-9-2006

Netwerk

1173 x bekeken | 0 reacties
6
Samenwerking Nederlandse en Duitse politie
Sinds 1 september zijn bij het achtervolgen van zware verdachten Europese grenzen geen barrière meer. Een reportage over een inval in een drugspand, waarbij zowel Duitse als Nederlandse agenten betrokken zijn.

Rapport: ongewenst gedrag binnen krijgsmacht
Binnen de krijgsmacht komt ongewenst gedrag geregeld voor, waar vooral jonge vrouwen de dupe van worden. Defensie moet meer doen om dat gedrag tegen te gaan. Dat concludeert de commissie van Boele Staal, die onderzoek deed naar ongewenst gedrag binnen de krijgsmacht. Een reportage.

De week van Marianne Vos
De Nederlandse wielrenster Marianne Vos werd afgelopen zaterdag wereldkampioen wielrennen op de weg. In Salzburg won ze afgemeten de slotsprint. Het is niet voor het eerst dat de 19-jarige Vos de regenboogtrui om haar schouders kreeg. Eerder dit jaar werd ze al wereldkampioen veldrijden. Netwerk volgde de succesvolle wielrenster de afgelopen week.

Presentatie: Frank du Mosch.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op vrijdag 29 september door de EO en de NCRV. Te gast was Marianne Vos. De presentatie was in handen van Frank du Mosch. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie