Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 28-5-2008

28-5-2008

Netwerk

1204 x bekeken | 0 reacties
6
Levenslang voor ectpaar Fourniret
Een Franse rechtbank heeft woensdag de 'maagdenmoordenaar' Michel Fourniret veroordeeld tot levenslang wegens de ontvoering van en moord op zeven meisjes. Zijn echtgenote Monique Olivier kreeg eveneens levenslang, met de aantekening dat ze zeker 28 jaar moet uitzitten. Dat heeft de Belgische zender VRT bericht. Een reportage.

EK Voetbal moet weer van de fans worden
Het Europees Kampioenschap Voetbal gaat zaterdag 7 juni van start. Veel Oranjesupporters zullen het Nederlands elftal niet in het stadion kunnen zien spelen. Zij hebben geen kaartjes kunnen krijgen. Per wedstrijd gaat er uiteindelijk tien procent van alle kaarten naar de Nederlandse fans van de supportersvereniging. Het stadion is vooral gevuld met zakenlui en bobo's van de voetbalbonden. Er is veel kritiek op de manier waarop de UEFA de kaarten verdeelt. Een gesprek met onder meer oud-keeper Hans van Breukelen, die zich boos maakt over het beperkte aantal echte fans in het stadion.

Honderdste geboortedag 'vader' James Bond
De geestelijk vader van James Bond zou vandaag 100 jaar geworden zijn. De in 1964 overleden Ian Fleming heeft vanaf 1953 veertien boeken geschreven over de inmiddels legendarische geheim agent. Wat is de magie van 007? Onder meer Ian Fleming-adept Tijl Beckand (bekend van de Lama's van BNN), vertelt over deze bijzondere man.

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op woensdag 28 mei door de EO en de NCRV. Te gast waren Hans van Breukelen en Tijl Beckand. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie