Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 28-3-2007

28-3-2007

Netwerk

2186 x bekeken | 0 reacties
6
Terug naar rampplek Tenerife met enige overlevende
Het bijzondere verhaal van Robina van Lanschot-Wessels en Paul Wessels. Robina is de enige passagier van de verongelukte KLM Boeing die de ramp op 27 maart 1977 op Tenerife overleefde. Na de plotseling ingelaste tussenstop op Tenerife besloot ze niet opnieuw aan boord te gaan. Voor het eerst sinds het ongeluk gaan ze terug naar Tenerife om bij de internationale herdenking aanwezig te zijn die dinsdag werd gehouden.

Doorbraak in zaak Sévèke
Met de aanhouding en een bekentenis van een 38-jarige Rotterdammer is er een doorbraak gekomen in de moordzaak rond de Nijmeegse activist Louis Sévèke. De verdachte is op 16 maart in Spanje aangehouden. Dit maakte de politie vanmiddag bekend. Sévèke werd op 15 november 2005 op straat in het centrum van Nijmegen doodgeschoten. Een reportage over de zaak en de reactie van vrienden en familie van de activist.

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op woensdag 28 maart door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie