Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 28-8-2007

28-8-2007

Netwerk

1070 x bekeken | 0 reacties
6
Bosbranden Griekenland houden aan
Nog altijd woeden er bosbranden in Griekenland. Op het schiereiland Peloponnesos zijn bossen, akkers en dorpen in vlammen opgegaan. Bij de branden zijn 64 mensen omgekomen. Inmiddels helpt de Nederlandse luchtmacht met drie blushelikopters om het vuur te bestrijden. Het laatste nieuws uit het getroffen gebied.

Uitkomst onderzoek over misstanden bij uitzettingen
Oktober vorig jaar berichtten we over misstanden bij het uitzetten van asielzoekers. Een commissie kreeg naar aanleiding van die reportages de opdracht de uitzettingspraktijken van de Koninklijke Marechaussee te onderzoeken. Vandaag worden de uitkomsten van dat onderzoek naar de Tweede Kamer gestuurd. In Netwerk de reacties.

Wasbeerhond rukt op in Nederland
De wasbeerhond komt steeds vaker voor in Nederland. Het roofdier kwam voorheen alleen voor in Oost-Europa, maar blijkt in het oosten van het land steeds meer voor te komen. Waarschijnlijk neemt de populatie de komende jaren verder toe en dat leidt mogelijk tot problemen. Een reportage.

Presentatie: Tijs van den Brink.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op dinsdag 28 augustus door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Tijs van den Brink. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie