Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 27-9-2006

27-9-2006

Netwerk

1083 x bekeken | 0 reacties
6
Geestelijk leiders bieden Kamer petitie Darfur aan
Geestelijk leiders van de grote geloofsstromingen in Nederland hebben vandaag gezamenlijk aandacht gevraagd voor de humanitaire ramp in Darfur. Rabbijn Soetendorp bood namens christenen, moslims en joden een petitie aan aan een delegatie van de Tweede Kamer. Gisterenavond ontmoette hij de speciale VN-gezant in Soedan, Jan Pronk. Netwerk volgde de rabbijn op de voet.

Nederlandse vrouwen zetten zich in voor terdoodveroordeelde
In Netwerk een reportage over twee Amsterdamse vrouwen die zich al bijna vijftien jaar inzetten voor de terdoodveroordeelde Texaan Greg Summers. Het Amerikaanse Hooggerechtshof besluit volgende week of zijn executie mag doorgaan, of dat er nog nader onderzoek moet worden in deze nog altijd met veel vragen omgeven moordzaak.

Bagdad-blogger: hoe maak je lol in Bagdad?
Een nieuwe aflevering in de serie rond Salam Pax, alias de Bagdad-blogger. Salam Pax maakt videodagboeken over de ontwikkelingen in zijn land. Vandaag aandacht voor lol in Bagdad. Hoe vermaak je je in een stad waar dood en geweld aan de orde van de dag zijn? Salam Pax neemt ons mee.

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op woensdag 27 september door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie