Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 27-11-2007

27-11-2007

Netwerk

897 x bekeken | 0 reacties
6
Nederlandse opvarenden Explorer thuis
De Nederlandse opvarenden van het gezonken cruiseschip MS Explorer zijn vandaag geland op Schiphol. In Netwerk vertellen twee van hen, Jenny en Johan van der Baan, over hun ervaringen. In het Zuidpoolgebied ontsnapten zij en hun medepassagiers aan de dood toen hun schip op een ijsberg voer.

Vooruitblik proces tegen Bouterse
Komende vrijdag begint in Paramaribo het proces tegen Desi Bouterse en 24 medeverdachten van de Decembermoorden. Aan de vooravond van het proces sprak Netwerk met nabestaanden van de slachtoffers.

Michelin deelt nieuwe sterren uit
Elk jaar wacht de culinaire wereld op de nieuwe Michelingids. Daarin staat welke restaurants een fel begeerde ster krijgen of kwijtraken. Dit jaar hebben de Nederlandse restaurants Ciel Bleu in Amsterdam en De Leuf in Ubachsberg een tweede Michelinster gekregen, Da Vinci in Maasbracht en Parkheuvel in Rotterdam krijgen de eer 'veelbelovend twee sterren'. Een reportage over de Michelinsterren.

Presentatie: Tijs van den Brink.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op dinsdag 27 november door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Tijs van den Brink. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie