Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 27-11-2006

27-11-2006

Netwerk

1059 x bekeken | 0 reacties
5
VVD na de verkiezingen: hoe nu verder?
Het gaat niet zo goed met de VVD. Bij de laatste verkiezingen verloor de partij zes zetels en afgelopen zondag kondigde minister Zalm zijn vertrek uit de politiek aan. In Netwerk geven onder anderen partijprominent Ed Nijpels en oud-Kamerlid Gertjan Oplaat hun visie op de te volgen koers.

Onderhandelingen over Turkse toetreding EU vastgelopen
De onderhandelingen over de toetreding van Turkije tot de Europese Unie zijn vastgelopen. De Turkse regering weigert de Republiek Cyprus, sinds 2004 EU-lid, te erkennen. Gesprekken over de kwestie zijn op niets uitgelopen. In Netwerk reageert europarlementariër Camiel Eurlings (CDA) op de kwestie.

Interview met Boliviaanse president Morales
De Boliviaanse president Evo Morales bezoekt Nederland. Hij ontmoet koningin Beatrix, premier Balkenende en Willem-Alexander en Máxima. In Netwerk een interview met Morales, de eerste Boliviaanse president van Indiaanse afkomst.

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 27 november door de EO en de NCRV. Te gast waren Ed Nijpels en Camiel Eurlings. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie