Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 27-7-2007

27-7-2007

Netwerk

1153 x bekeken | 0 reacties
6
Het geheim van de thuiszorg in de gemeente Sluis
De SP wil de Kamer terugroepen van zomerreces voor een spoeddebat over een dreigende ontslaggolf in de thuiszorg. Door de Wet Maatschappelijke Ondersteuning dreigen veel medewerkers van de thuiszorg hun baan te verliezen en wordt de geboden zorg goedkoper en eenvoudiger. In de Zeeuwse gemeente Sluis vallen er echter geen ontslagen en valt de mindere zorg mee. We gingen kijken in Sluis wat het geheim is en wat andere gemeenten daarvan kunnen leren.

Groot-BrittanniŽ in de ban van het water
De hevige regenval en overstromingen teisteren Groot-BrittanniŽ al bijna een week. Meteorologen voorspellen alleen maar meer regen en men waarschuwt voor de overstroming van de rivieren in de buurt. Deze rivieren stromen dwars door de steden Oxford en Gloucester, die al zwaar te verduren hebben gehad van de regenval. Bericht vanuit het getroffen gebied.

Groen Groningen
De stad Groningen wil met diverse projecten ervoor zorgen dat zij als de groenste stad van Nederland te boek komt te staan. Onder andere energieadviseurs voor de bewoners, een groene wasserette en milieuvriendelijke grasmaaiers moeten daarvoor zorgen. We reisden af naar het Hoge Noorden voor deze reportage in de serie over duurzaamheid.

Presentatie: Wilfred Scholten.

De presentatie was in handen van Wilfred Scholten. Deze uitzending van het programma Netwerk werd uitgezonden op vrijdag 27 juli door de EO en KRO-NCRV. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie