Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 27-2-2008

27-2-2008

Netwerk

917 x bekeken | 0 reacties
7
Achter de schermen bij Geert Wilders
De partij van Geert Wilders zit nu ruim een jaar in de Tweede Kamer, maar Wilders blijft vooralsnog de enige in de schijnwerpers. Iedereen wacht op dé film. Het kabinet heeft in afwachting van de film allerlei voorzorgsmaatregelen getroffen, Al-Qaeda heeft inmiddels een Jihad tegen Wilders uitgeroepen en de SP probeert Wilders te ontmaskeren. Maar hoe zit het met de andere acht leden van de Partij voor de Vrijheidfractie? Wie zijn dat en wat doen ze eigenlijk? In Netwerk een reportage over de mensen achter Wilders, die wel eens uit de schaduw van hun voorganger willen treden en die beweren dat de PVV geen 'one issue' beweging is.

Anorexia tot de dood erop volgt
Ann, een 39-jarige vrouw die al jaren lijdt aan een ongeneeslijke vorm van anorexia, wil een einde aan haar leven maken. Ze vroeg schrijfster Kristien Hemmerechts om haar verhaal als testament op te schrijven. Een verzoek dat de schrijfster wel vaker krijgt, maar dit keer ging ze op het verzoek in. In Netwerk een portret van Ann en Kristien, die tijdens het optekenen van Anns verhaal een bijzondere band hebben gevormd.

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op woensdag 27 februari door de EO en de NCRV. Te gast was Kristien Hemmerechts. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie