Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 27-2-2006

27-2-2006

Netwerk

1191 x bekeken | 0 reacties
6
Ghanese autobende opgerold
Een reportage over een speciaal politieteam, dat na maandenlang onderzoek een Ghanese autobende inrekent. De bende stal auto's door in huizen in te breken en daar autosleutels weg te nemen. De buitgemaakte auto is vaak al in een scheepscontainer op weg naar Afrika, voordat de eigenaar iets heeft ontdekt. Netwerk volgde het rechercheteam en was aanwezig bij een inval, waarbij een van de hoofdverdachten werd ingerekend.

VN-hof behandelt genocidebeschuldiging BosniŽ
Het Internationaal Gerechtshof in Den Haag is vandaag begonnen met de zittingen over de beschuldiging van genocide die BosniŽ heeft ingediend tegen ServiŽ-Montenegro. Bij het hof wordt gedemonstreerd. Netwerk volgt een van de demonstranten, Satko Mujagic, die in de Balkan-oorlog het kamp Omarska heeft overleefd.

Marijke Vos verlaat landelijke politiek
GroenLinks-parlementariŽr Marijke Vos zit al sinds 1994 in de Tweede Kamer, maar ze heeft aangekondigd dat ze de landelijke politiek wil verlaten. Netwerk ging met haar mee op campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam, de stad waar ze binnenkort wethouder hoopt te worden. Een portret.

Presentatie: Frank du Mosch.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 27 februari door de EO, de NCRV en de KRO. Te gast was Marijke Vos. De presentatie was in handen van Frank du Mosch. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie