Uitzending
Netwerk - 26-10-2009

26-10-2009

Netwerk

1785 x bekeken | 0 reacties
8
PvdA en de AOW - een confrontatie met de achterban
Vanavond spreken partijleden van de PvdA zich uit over het kabinetsbesluit om de AOW-leeftijd te verhogen naar 67 jaar. Netwerk volgt Jack d'Hooghe, PvdA-raadslid in Terneuzen. Betekent het standpunt van de PvdA een harde confrontatie met de achterban? Netwerk doet tijdens de ledenraad live verslag vanuit Utrecht.

Het proces tegen Radovan Karadzic
Radovan Karadzic kwam vanochtend niet opdagen bij de rechtbank voor zijn eerste zittingsdag. Daarom besloot de rechter het proces morgen voort te zetten. Twee mensen volgen met bijzondere belangstelling het proces tegen de voormalige Bosnisch-Servische leider. Beiden proberen de motieven van oorlogsmisdadiger Karadzic te doorgronden.

Sportbillies: zestienjarige Joey organiseert sportdag voor gehandicapten
De zestienjarige Joey de Loor heeft een droom. Joey heeft een zwaar gehandicapt broertje en wil hem de kans geven om te kunnen sporten. Onder het motto: 'Maak van jouw handicap je kracht' organiseerde Joey afgelopen zaterdag Sportbillies, een landelijke sportdag voor gehandicapten.

Presentatie: Ghislaine Plag.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 26 oktober door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Ghislaine Plag.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee