Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 26-5-2006

26-5-2006

Netwerk

1238 x bekeken | 0 reacties
6
'Als Ayaan hier blijft, dan ik ook'
Het Iraakse gezin Abdullah vluchtte in 1992 naar Nederland. Bij hun aanvraag voor naturalisatie gaven ze een schuilnaam op en nu, veertien jaar later, dreigen ze daarom het land te worden uitgezet. Vader Achmed Naif Abdullah begrijpt niet waarom Ayaan Hirsi Ali wel mag blijven, zij heeft immers ook niet haar echte naam opgegeven bij haar naturalisatie-aanvraag. In Netwerk het verhaal van het Iraakse gezin dat nu de harde consequenties meemaakt van hun valse naam.

Voetballers en mensen met een handicap maken muziek voor goed doel NEC-vedette Björn van der Doelen neemt afscheid van het voetbal. Na zijn voetbalcarrière stort Van der Doelen zich onder andere op de popgroep Cardo. Met optredens gaat die band geld inzamelen voor goede doelen. Het bijzondere aan Cardo is dat de leden bestaan uit voetballers en muzikanten met een handicap. Netwerk volgde de band tot en met het eerste optreden. Een reportage.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op vrijdag 26 mei door de EO, de NCRV en de KRO. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie