Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 26-6-2008

26-6-2008

Netwerk

1023 x bekeken | 0 reacties
6
Alternatieve locaties voor prostitutie
De overheid heeft de strijd aangebonden met de wantoestanden in de prostitutie. De sector staat aan de ene kant bol van illegaliteit, mensenhandel, mishandeling en uitbuiting. Overal in Nederland worden malafide exploitanten aangepakt. Vergunningen worden ingetrokken, ramen worden opgedoekt en sekshuizen worden gesloten. Maar de vraag is of dit de oplossing is? Want de branche zoekt altijd naar wegen om toch te blijven bestaan.

De strijd van de laatste vuurtorenwachters
De vuurtorenwachters in Nederland verdwijnen definitief. Hun werk wordt langzaam maar zeker overgenomen door radars en camera's. De vuurtorenwachters zelf hebben zich al twintig jaar verzet tegen dit plan van hun baas Rijkswaterstaat. Er gaat niets boven het menselijk oog vanaf de vuurtoren, zeggen de wachters zelf. Een reportage over dit uitstervende beroep en de niet te winnen strijd van de vuurtorenwachter tegen de techniek en tegen Rijkswaterstaat.

Presentatie: André Zwartbol.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op donderdag 26 juni door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van André Zwartbol. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie