Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 26-2-2008

26-2-2008

Netwerk

981 x bekeken | 0 reacties
6
Wat hebben ACP-leden besloten over het eindbod van minister Ter Horst?
Na maanden van demonstraties en onderhandelingen over een nieuwe politie-cao is er nog steeds geen oplossing gekomen. Minister Guusje ter Horst van Binnenlandse Zaken heeft nu haar laatste bod gedaan, wat in een looptijd van drie jaar tot ongeveer tien procent meer loon op zal leveren. De totale kosten van de nieuw aangeboden CAO zijn vanaf 2010 structureel 320 miljoen euro per jaar.

Burqini
De 26-jarige moslima Liselotte Buitelaar heeft maar een aantal minuten kunnen zwemmen in het Zwolse Hanzebad voordat ze gevraagd werd het bad te verlaten. De vrouw was samen met haar tweejarige zoontje aan het zwemmen toen badmeesters haar verzochten het bad te verlaten. Reden voor dit alles was omdat de vrouw in een burqini gehuld was.

Zelfmoordgolf in Wales
Een reportage vanuit Bridgend, Wales, waar het afgelopen jaar een opvallend groot aantal jongeren zelfmoord pleegde. Wat zijn de oorzaken van deze zelfmoordgolf? Netwerk sprak onder meer met de moeder van een jongen die het afgelopen jaar zelfmoord pleegde en met een vriendin van het laatste slachtoffer.

Presentatie: André Zwartbol.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op dinsdag 26 februari door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van André Zwartbol. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie