Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 26-4-2007

26-4-2007

Netwerk

1206 x bekeken | 0 reacties
6
Ouders slachtoffer Virginia Tech aan het woord
Ze is één van de slachtoffers van Cho Seung-hui, de massamoordenaar van de Virginia Tech Universiteit: de achttienjarige Austin Cloyd. Haar vader is professor aan dezelfde universiteit. Hij en zijn vrouw vertellen in Netwerk over de dag waarop hun dochter, samen met 31 anderen, werd gedood door een medestudent.

Proces tegen Rob en Robert-Jan Allart
Twee jaar geleden onthulde Netwerk de dubieuze beleggingsprojecten van Rob Allart, oprichter van ruim dertig evangelische kerken in Nederland. Allart werfde via zijn kerkgenootschap Berea investeerders in Zuid-Afrikaanse ontwikkelingsprojecten en beloofde rendementen tot vijftig procent. Tientallen investeerders kregen hun geld nooit meer te zien. Samen met zijn zoon Robert-Jan stond Rob Allart gisteren voor de rechter. Ze worden verdacht van onder meer oplichting en valsheid in geschrifte. In Netwerk aandacht voor de rechtszaak en hoe het nu gaat met de slachtoffers.

Presentatie: André Zwartbol.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op donderdag 26 april door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van André Zwartbol. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie