Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 25-5-2007

25-5-2007

Netwerk

960 x bekeken | 0 reacties
6
Telekomrenners bekennen dopinggebruik
Voormalig Telekomrenners Erik Zabel en Rolf Aldag bekenden gisteren dat ze verboden middelen hebben gebruikt en vanmiddag zal kopman en tourwinnaar Bjarne Riis een persconferentie geven. Wordt er nu eindelijk schoon schip gemaakt in de wielersport? Een reportage.

Kamer: snel beginnen met opknapbeurt Afsluitdijk
Nog tijdens deze kabinetsperiode moet geld worden vrijgemaakt voor de opknapbeurt van de Afsluitdijk. Dat vindt een ruime Kamermeerderheid van PvdA, CDA, ChristenUnie, SP en VVD. In de lopende Rijksbegroting moet de renovatie van de dijk worden opgenomen, want deze voldoet niet aan de huidige veiligheidsnorm.

De strijd om het Nationaal Historisch Museum
Aandacht voor de strijd rond het Nationaal Historisch Museum (NHM). Het vorige kabinet vond dat het in Den Haag moest komen, maar de huidige minister van Cultuur, Ronald Plasterk, wil ook Amsterdam en Arnhem een kans geven. Intussen is er een ware strijd losgebarsten tussen die steden. Bovendien willen Utrecht en Nijmegen ook meedingen naar dit prestigieuze project. We gingen alvast op inspectie bij een aantal kanshebbers.

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op vrijdag 25 mei door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie