Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 25-7-2008

25-7-2008

Netwerk

1024 x bekeken | 0 reacties
6
De affaire Maddie McCann
Donderdag verscheen het boek Maddie, De Leugen over de Waarheid van Goncalo Amaral. Hierin stelt de voormalige leider van het onderzoek naar de verdwijning van Madeleine dat het meisje in de slaapkamer van het vakantieappartement van haar ouders stierf en dat deze haar daarna in Portugal hebben begraven. Maddie verdween in mei 2007 op 3-jarige leeftijd tijdens een verblijf met haar ouders aan de Portugese Algarve.

In de schaduw van de Spelen 1980
Aandacht voor de Olympische Spelen in Moskou, 1980. Ze werden gehouden tijdens de Koude Oorlog. De Sovjet-Unie was net Afghanistan binnengevallen. De Verenigde Staten besloten daarop die Spelen te boycotten, maar Nederland ging toch, ondanks grote Amerikaanse druk. We blikken met twee oud-sporters, wielrenner Peter Winnen en zwemster Conny van Bentum, terug op die bizarre, gedevalueerde Olympische Spelen.

Presentatie: Ghislaine Plag.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op vrijdag 25 juli door de EO en de NCRV. Te gast waren Peter Winnen en Conny van Bentum. De presentatie was in handen van Ghislaine Plag. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie