Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 24-7-2006

24-7-2006

Netwerk

1108 x bekeken | 0 reacties
6
Rice bezoekt Midden-Oosten
De Amerikaanse minister Rice van Buitenlandse Zaken is vandaag aangekomen in de Libanese hoofdstad Beiroet. Zij vindt dat er snel een staakt-het-vuren moet komen in Libanon. De afgelopen dagen had de VS juist laten weten dat een bestand alleen zin heeft als Hezbollah eerst wordt aangepakt. Een gesprek met Amerika-deskundige Willem Post. Hij geeft een analyse van de rol van Amerika in de Libanon-crisis. Daarnaast een telefonisch interview met de Nederlandse Trees Kosterman. Ze woont in het dorp Sakhnin, een Palestijns-Arabisch dorp in Noord-IsraŽl vlakbij de Libanese grens.

Auschwitzoverlevende loopt Vierdaagse
Een portret van de 80-jarige Robert Cohen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Netwerk blikt met hem terug op zijn verleden, hoe hij als jonge man concentratiekamp Auschwitz overleefde en hoe dat zijn leven heeft getekend. We volgden hem tijdens de dramatisch verlopen Vierdaagse.

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 24 juli door de EO, de NCRV en de KRO. Te gast was Willem Post. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie