Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 23-3-2007

23-3-2007

Netwerk

1104 x bekeken | 0 reacties
6
Van prins Pils tot koning Water
Donderdag was het de vijftiende Internationale Wereldwaterdag. Prins Willem-Alexander sprak in Rome als voorzitter van de adviescommissie Water en Sanitaire Voorzieningen van de Verenigde Naties (VN). Netwerk reisde met de prins naar Rome, in de week dat hij ook al Japan en Guatemala aandeed, en sprak met hem over zijn watermissie.

Bureau Jeugdzorg Rotterdam: geen zicht op jonge criminelen
Jonge Rotterdamse criminelen die in voorlopige hechtenis hebben gezeten, ontspringen de dans door slechte samenwerking en informatie-uitwisseling tussen hulpverleningsinstanties. Dit blijkt uit onderzoek van Bureau Jeugdzorg Rotterdam dat vandaag aan de wethouder Jeugd Leonard Geluk is aangeboden. Een reportage.

Wederopbouw Afghanistan faalt
Het op eigen houtje opereren in de Afghaanse provincie Uruzgan is in veel gevallen te gevaarlijk en daarom kan veel van de berichtgeving over Uruzgan alleen onder toezicht van Nederlandse militairen worden gemaakt. Netwerk heeft daarom Willem van der Put, directeur van de Nederlandse hulporganisatie HealthNet TPO, gevraagd een video-impressie te maken van een missie waar hij deze week van terugkeerde.

Presentatie: Frank du Mosch.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op vrijdag 23 maart door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Frank du Mosch. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie