Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 23-8-2007

23-8-2007

Netwerk

1072 x bekeken | 0 reacties
6
Erevoorzitter Childright opgestapt
Gelt Dekker is opgestapt als erevoorzitter van de kinderrechtenorganisatie Childright. Hij deed dit omdat de organisatie zich volgens hem schuldig heeft gemaakt aan financieel wanbeheer. Volgens Dekker geeft het fonds voor Nobelprijswinnaars onder meer te veel geld uit aan bijvoorbeeld acquisitie en administratie en te weinig aan kinderdoelen.

Gif in matrassen
Beddenfabrikant Beter Bed haalde vorige week matrassen terug omdat deze giftige stoffen bevatten. Het gaat om giftig gas dat in containers wordt gebruikt tegen eventueel aanwezig ongedierte. Deze methode wordt vaker gebruikt. Netwerk sprak met een aantal deskundigen over de risico's van het gassen van containers.

Groep PvdA'ers wil linksere koers
Na Eshan Jami en Jan Pronk dreigt een derde prominent PvdA'er Wouter Bos het politieke leven zuur te maken. Vandaag presenteerde oud-campagnestrateeg Jacques Monasch zijn Operatie Rode Veren. Samen met 24 andere rebellerende PvdA'ers wil hij een linksere koers afdwingen. Monasch is te gast in de Netwerk-studio.

Presentatie: Tijs van den Brink.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op donderdag 23 augustus door de EO en de NCRV. Te gast was Jacques Monasch. De presentatie was in handen van Tijs van den Brink. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie