Uitzending
Netwerk - 22-6-2010

22-6-2010

Netwerk

969 x bekeken | 0 reacties
8
Defensie verbiedt publicatie Srebrenica
Het ministerie van Defensie verbiedt de uitgave van een speciale editie van het blad 'De Onderofficier' over de val van Srebrenica. Volgens Defensie is aandacht voor Srebrenica 'schadelijk voor de Landmacht'.

Oranjetrots of Oranjeterreur?
Het WK is in volle gang en dat heeft als gevolg dat de 'Oranjekoorts' stijgt. De oranje-gadgets vliegen de winkel uit en straten worden uitbundig versierd met vlaggetjes en spandoeken. Maar wat als u niet van voetbal houdt en ruzie krijgt met de buren over de overdadige oranjeversieringen...

Indiase ouders
De zaak rond het geroofde adoptiekind 'Rahul' krijgt een nieuwe wending: het Indiase echtpaar dat claimt dat ze de biologische ouders van de jongen zijn, stappen naar de politie om aangifte te doen van kidnapping.

Joden bedreigd en uitgescholden op straat
Joden - als dusdanig herkenbaar door het keppeltje dat ze dragen - worden bedreigd en uitgescholden op straat in Amsterdam. Dit is in een uitzending van de Joodse Omroep die afgelopen zondag werd uitgezonden, te zien. De rabbijn die werd gefilmd, krijgt zelfs een keer een Hitlergroet van Marokkaanse jongeren.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op dinsdag 22 juni door de EO en de NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie