Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 22-1-2008

22-1-2008

Netwerk

1324 x bekeken | 0 reacties
6
Interview met schrijvers boek over Wilders
De film die PVV-leider Geert Wilders binnenkort uitbrengt, houdt de gemoederen al enige tijd bezig. Premier Balkenende zei afgelopen vrijdag dat de film voor een stevige crisissituatie zorgt, omdat de film nu al tot heftige reacties leidt. In afwachting van die film verschijnt morgen een boek over Wilders, 'Veel gekker kan het niet worden'. In Netwerk een interview met de auteurs, Arthur Blok en Jonathan van Melle.

Groeiend verzet tegen windmolens
In Netwerk trekt Jan Mulder ten strijde tegen het groeiend aantal windmolens in ons land. Mulder ergert zich ernom aan 'de kermis die overal in het land de grond uitkomt'.

Ingrijpende rentemaatregel VS tegen financiŽle crisis
Om de financiŽle crisis in de VS het hoofd te bieden, heeft de Amerikaanse centrale bank de rente fors verlaagd tot 3,5 procent. De Europese beurzen reageerden meteen op dit nieuws. Vanochtend daalden de beurzen nog flink, maar na het nieuws over de renteverlaging sloeg de stemming om. In Netwerk aandacht voor het Amerikaanse rentebesluit en de financiŽle crisis in de VS.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op dinsdag 22 januari door de EO en de NCRV. Te gast waren Jan Mulder en Arthur Blok. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie