Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 21-10-2008

21-10-2008

Netwerk

877 x bekeken | 0 reacties
6
Geen bonus meer voor bankiers?
Extra bonussen voor een geslaagde deal zijn in de wereld van de banken aan de orde van de dag. Managers worden aangemoedigd om die ene winstgevende - maar zeer riskante - handel te sluiten en staan er wellicht vaak niet meer bij stil wat een mislukte deal voor hun klanten zou kunnen betekenen. Met als n van de gevolgen de kredietcrisis. ING heeft nu de bonussen voor haar top afgeschaft. Zou dit voorbeeld niet gevolgd moeten worden door andere bankdirecties?

Christelijke school Jakarta bestormd
Twintig jaar leefde men in vrede naast elkaar. De leerlingen en docenten van de Protestantse school Sit Setia in Jakarta en de islamitische buren. In juli 2008 keerde de moslimbuurt zich echter tegen de scholengemeenschap en bestormde Sit Setia. Ruim 250 christelijke studenten raakten bij het incident gewond. Het schoolgebouw werd beschadigd en uiteindelijk moest de schoolgemeenschap haar campus verlaten om naar een veel kleiner gebouw aan de ander kant van de stad te verhuizen. Netwerk bezocht de school in Jakarta en praatte met docenten en leerlingen. Jol Voordewind reageert op de beelden.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op dinsdag 21 oktober door de EO en de NCRV. Te gast was Jol Voordewind. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie