Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 20-11-2007

20-11-2007

Netwerk

995 x bekeken | 0 reacties
7
Kort geding rond kap Anne Frankboom
Op de rechtbank in Amsterdam hebben zich dinsdagmiddag tientallen journalisten verzameld om verslag te doen van de rechtszaak over de kap van de Anne Frankboom. Ook vanuit het buitenland is de belangstelling groot. Onder meer het Britse persbureau Reuters en de Duitse omroep WDR hebben verslaggevers gestuurd.

Verdeeldheid over overname Grolsch
Op de overname van het biermerk Grolsch door het Brits/Zuid-Afrikaanse SABMiller is in Twente verdeeld gereageerd. Het gevoel dat het Nederlandse bedrijfsleven in de uitverkoop staat, wat laatst de kop op stak bij de overname van ABN AMRO, lijkt te ontbreken. In Netwerk aandacht voor de overname. Wat zijn de gevolgen? Kan Grolsch zijn eigenzinnige koers blijven volgen?

Dodental cycloon Bangladesh loopt op
Bangladesh werd vorige week getroffen door een verwoestende cycloon. Het dodental is bijna 3500, maar gevreesd wordt dat dit verder oploopt. De cycloon ging gepaard met een vloedgolf van zes meter hoog die verwoestingen aanrichtte langs kusten van het land dat in de delta van onder meer de Ganges ligt. In Netwerk aandacht voor de ramp.

Presentatie: Tijs van den Brink.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op dinsdag 20 november door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Tijs van den Brink. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie