Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 2-10-2006

2-10-2006

Netwerk

835 x bekeken | 0 reacties
6
Bos of Balkenende, wie debateert het best?
Hoe presenteerden Wouter Bos (PvdA) en Jan Peter Balkenende (CDA) afgelopen weekend hun verkiezingsprogramma's? Hoe fel is de titanenstrijd op weg naar het torentje? Roderik van Grieken, directeur van het Nederlands Debat Instituut, neemt de twee lijsttrekkers kritisch onder de loep.

Mensenrechten in Uruzgan
Nederland wist dat het een gevaarlijke missie zou worden, maar het verzet van talibanstrijders in Uruzgan wordt steeds heftiger. De taliban hebben zware verliezen geleden. Human Rights Watch is ervan overtuigd dat er gevangenen zijn genomen, maar dit wordt door het Nederlandse ministerie van Defensie ontkent. Een reportage.

Onderwijs voor chronisch zieken schiet tekort
Onderwijs voor chronisch zieke leerlingen schiet tekort. Leerlingen die door een chronische aandoening geen school kunnen bezoeken, krijgen vaak minder onderwijs dan ze aan zouden kunnen. Daardoor blijven ze op een lager niveau steken dan eigenlijk zou moeten.

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 2 oktober door de EO, de NCRV en Human. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie