Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 2-11-2006

2-11-2006

Netwerk

1061 x bekeken | 0 reacties
6
Achttien paarden dood: wie treft blaam?
In het Friese dorpje Marrum zijn achttien paarden omgekomen toen een buitendijks stuk land onder water kwam te staan. De Partij van de Dieren legt de schuld bij de eigenaar en doet aangifte wegens de dood van de paarden. EénVandaag speekt onder andere met lijsttrekker Marianne Thieme over dit drama.

Jan Marijnissen heeft meeste deugden
Jan Marijnissen (SP) is de lijsttrekker met de meeste deskundigheid, betrokkenheid, leiderschap en gevoel voor humor. Wouter Bos (PvdA) is de ideale schoonzoon en Femke Halsema (Groenlinks) is het aantrekkelijkst. Dat blijkt uit een enquête van het EénVandaag Opniepanel over het imago van de lijsttrekkers.

Doodstraf voor Saddam Hoessein?
Saddam Hoessein: krijgt hij de doodstraf of niet? Aankomende zondag spreken de rechters van het speciale Iraakse tribunaal het vonnis uit in de eerste zaak tegen de voormalige dictator. Het gaat om de vraag of Saddam verantwoordelijk is voor de moord op 148 Sjiieten.

Animatiefilms in oorlogstijd
Animatiefilms waren erg populair tijdens de Tweede Wereldoorlog. De nieuwe heersers hadden grote plannen om getekende filmpjes te gebruiken voor propagandadoeleinden. Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog wordt één van die films, Van Den Vos Reynaerde, weer vertoond.

Presentatie: Ferdinand Fransen.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op donderdag 2 november door de EO en de NCRV. Te gast was Marianne Thieme. De presentatie was in handen van Ferdinand Fransen. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie