Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 2-7-2008

2-7-2008

Netwerk

998 x bekeken | 0 reacties
6
Missers plastische chirurgie
Gaat plastische chirurgie ten onder aan kwakzalverij? De zorg over de kwaliteit van de plastische chirurgie groeit. Zo komt het steeds vaker voor dat na een operatie een hersteloperatie nodig is. In Netwerk een patiŽnt die vandaag een hersteloperatie moest ondergaan.

Het jaar van het populisme
Het afgelopen parlementaire jaar werd volgens deskundigen gedomineerd door het populisme. Stemmentrekker Verdonk stapte uit de VVD en richtte haar eigen beweging op die in de peilingen gegroeid is tot de derde partij van Nederland. Geert Wilders hield heel Nederland in zijn greep met zijn film Fitna en kan blijven rekenen op een aanhang die goed is voor tien zetels. Samen met de SP vormen ze inmiddels een virtueel blok van 50 zetels en vormen zij een bedreiging voor de positie van gevestigde partijen als PvdA, VVD en CDA. Aan de vooravond van het zomerreces kijkt Netwerk terug op deze ontwikkeling. Is de opkomst van het populisme een zegen of een bedreiging voor de parlementaire democratie?

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op woensdag 2 juli door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie