Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 18-9-2008

18-9-2008

Netwerk

932 x bekeken | 0 reacties
6
Ed Sinke uit kritiek op Verdonk
De voormalige adviseur van Rita Verdonk, Ed Sinke, heeft opnieuw felle kritiek geuit op Verdonk. In het weeklad Elsevier zegt hij dat Verdonk cadeaus van duizenden euro's accepteert zonder dat in het schenkenregister van de Tweede Kamer te melden. Kamerleden zijn verplicht om giften van particulieren of bedrijven openbaar te maken. In het geschenkenregister van de Kamer heeft Verdonk over 2008 geen giften vermeld. In Netwerk aandacht voor deze zaak met reacties van collega-Kamerleden.

Draagmoeder fraude
Een Deens kinderloos paar vindt op internet een Peruaanse draagmoeder. Voor 15.000 dollar wil die zich laten insemineren met het zaad van de man. Het Deense paar reist naar Peru en de draagmoeder raakt zwanger. Terug in Denemarken krijgt het paar foto's van de zwangere Peruaanse, scans van de foetus. Maar wanneer het tijd is voor de geboorte, komt er geen teken van leven meer. Een Deense televisieploeg doet onderzoek in Peru en stuit op frauduleuze toestanden.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op donderdag 18 september door de EO en de NCRV. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie