Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 18-6-2007

18-6-2007

Netwerk

908 x bekeken | 0 reacties
7
Reconstructie in zaak vrouwenhandel op de Wallen
De Nationale Recherche rolde in februari van dit jaar een internationaal netwerk van mensenhandelaren op. Onder leiding van twee Turkse broers maakte de bende zich jarenlang schuldig aan het bedreigen, mishandelen en het verhandelen van vrouwen. De organisatie was actief op de Wallen en in de prostitutiegebieden van Utrecht en Alkmaar. Volgens justitie werden ongeveer honderd vrouwen door de organisatie gedwongen om in de prostitutie te werken. Netwerk had inzage in grote delen van het politiedossier en brengt een uitgebreide reconstructie.

Opnieuw Nederlandse militair gedood in Afghanistan
In Uruzgan is opnieuw een Nederlandse militair om het leven gekomen. Het gaat om de 44-jarige sergeant-majoor Leunissen en is de derde militair die gesneuveld is tijdens gevechtshandelingen in Afghanistan. Ook raakten er drie militairen gewond. Het ongeval vond plaats in de Baluchi-vallei in Uruzgan, ten noorden van Tarin Kowt. In de studio een gesprek met defensiespecialist Rob de Wijk.

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 18 juni door de EO en de NCRV. Te gast was Rob de Wijk. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie