Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 17-9-2007

17-9-2007

Netwerk

910 x bekeken | 0 reacties
6
Rita Verdonk is aan zet
Tijdens een even spannend als historisch VVD-congres, afgelopen zaterdag, heeft Mark Rutte steun gekregen voor het besluit om Rita Verdonk uit de Tweede Kamerfractie te zetten. Tweederde van de leden schaarde zich achter Rutte. Grote vraag is nu: wat gaat Rita Verdonk doen? Blijft zij in de kamer? En zal zij een eigen partij oprichten? In Netwerk een uitgebreid interview met Rita Verdonk en een terugblik op het partijcongres.

De begroting van het volk
Het is de derde maandag van september, de dag waarop Netwerk traditioneel haar tegenbegroting presenteert, voor het derde jaar op rij. Hierin staat niet de staatsbegroting centraal, maar uw financiŽle wensen. Wouter Bos debuteert als minister van FinanciŽn, hoe hoog is het vertrouwen in hem? Netwerk vroeg aan onderzoeksbureau Motivaction om uw tevredenheid over de situatie in Nederland te peilen.

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 17 september door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie