Uitzending
Netwerk - 17-8-2007

17-8-2007

Netwerk

1105 x bekeken | 0 reacties
6
Grote daling op wereldwijde effectenbeurzen
De winst die de Amsterdamse effectenbeurs AEX sinds begin dit jaar heeft geboekt, is sinds vorige week verdwenen. De graadmeter is sinds half juli met 13 procent gedaald en sloot gisteren af onder de 500 punten. De dramatische daling is het gevolg van onder meer de negatieve stemming op de Amerikaanse en Aziatische beurzen, als gevolg van de kredietcrisis in de VS.

Lijf en Leed: mooi door matig eten
We sporten, we lijnen, we laten in ons snijden. Alles om er perfect uit te zien. Maar wat is perfect? Wat is ons schoonheidsideaal? En als je dat ideaal bereikt hebt, ben je dan gelukkig? In Netwerk deze zomer aandacht voor ons schoonheidsideaal. In de tweede reportage in de serie Lijf en Leed een portret van Lieke Scheperman, die gezond eten tot in het uiterste doorvoert.

Presentatie: Wilfred Scholten.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op vrijdag 17 augustus door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Wilfred Scholten.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee