Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 16-7-2007

16-7-2007

Netwerk

965 x bekeken | 0 reacties
6
Wijzen verkopers op risico paddo's?
De Franse toerist die afgelopen vrijdag in Amsterdam zijn hond doodde, had geen paddo's gebruikt, zegt de GGD. De man zou een psychose hebben gehad. Naar aanleiding van het doden van de hond en eerdere incidenten, gingen er stemmen op om paddo's te verbieden. Netwerk onderzocht of de paddoverkopers hun klanten wel goed genoeg informeren over de risico's.

Het succes van de smartlap
Nederland heeft het levenslied definitief omarmd. De liefde voor dit genre blijkt onder meer uit de onstuitbare opmars van levensliedzender TV Oranje. De zender bestaat twee jaar en verwelkomt woensdag de miljoenste abonnee. Maar hoe valt het succes van het levenslied eigenlijk te verklaren? Netwerk zocht antwoord op deze vraag bij onder meer Gerard Ardesch, grondlegger van TV Oranje.

Duurzame energie: warmte uit water
De komende vier weken staat Netwerk uitgebreid stil bij het thema duurzaamheid. In acht afleveringen worden uiteenlopende duurzaamheidprojecten tegen het licht gehouden. Wubbo Ockels beoordeelt deze projecten op verschillende aspecten, waaronder creativiteit en haalbaarheid. Vandaag: warmte uit water.

Presentatie: Frank du Mosch.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 16 juli door de EO en de NCRV. Te gast was Wubbo Ockels. De presentatie was in handen van Frank du Mosch. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie