Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 15-10-2007

15-10-2007

Netwerk

1085 x bekeken | 0 reacties
6
Drukjacht moet zwijnenplaag Veluwe stoppen
Een gewoon hek is niet voldoende, daar gaan ze als tanks doorheen. De Veluwe heeft last van wilde zwijnen. Ze ploegen tuinen, campings en voetbalvelden om en zijn een gevaar voor het verkeer. Om het explosief groeiende aantal wilde zwijnen terug te brengen, willen de provincie Gelderland en minister Verburg van Landbouw de drukjacht voor dit jaar toestaan. Netwerk ging op zoek naar wilde zwijnen en praat met voor- en tegenstanders van de drukjacht.

Femme fatale Mata Hari nog steeds populair
Het is 90 jaar geleden dat Margaretha Geertruida Zelle, beter bekend als Mata Hari, werd gefusilleerd. Maar Mata Hari is nog steeds springlevend: dit jaar verschenen biografieŰn, kinderboeken en zelfs een thriller over haar. Waarom fungeert deze vrouw van eenvoudige komaf nu nog steeds als rolmodel voor de moderne vrouw? Wat fascineert mensen in haar? Een reportage over de mythe van Mata Hari.

Franse premier leert van Haagse Schilderswijk
In de banlieue van de grote steden in Frankrijk zijn er nog steeds veel problemen. De nieuwe premier van Frankrijk, Franšois Fillon, bezoekt daarom twee re´ntegratieprojecten in de Haagse Schilderswijk. Hij wordt tijdens zijn bezoek begeleid door minister Donner en krijgt uitleg van loco-burgemeester Sander Dekker. In Netwerk een verslag van het bezoek.

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 15 oktober door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie