Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 15-2-2007

15-2-2007

Netwerk

1079 x bekeken | 0 reacties
6
Koningin moet Turkse mensenrechtensituatie aan de orde stellen
Koningin Beatrix bezoekt van 27 februari tot en met 2 maart Turkije. Het land lijkt verder weg dan ooit van toetreding tot de EU. Het land hervormt zich volgens de unie niet snel genoeg, vooral op gebied van de mensenrechten. In Netwerk stellen hoogleraar Theo van Boven, VVD-parlementariėr Hans van Baalen en oud-Europarlementariėr en beoogd minister voor Verkeer en Waterstaat Camiel Eurlings (CDA) dat de koningin zich daarover moet uitspreken.

Hoe staat het met de opbouw in Uruzgan?
Wat krijg je te zien als je zonder begeleiding van het ministerie van Defensie door de Afghaanse provincie Uruzgan reist? Oorlogsverslaggever Arnold Karskens ging unembedded voor Netwerk en de Nieuwe Revu naar Uruzgan om te onderzoeken hoe de Nederlanders het doen in de ogen van de Afghanen. Een reportage.

Presentatie: Tijs van den Brink.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op donderdag 15 februari door de EO en de NCRV. Te gast waren Camiel Eurlings, Hans van Baalen en Theo van Boven. De presentatie was in handen van Tijs van den Brink. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie