Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 15-8-2008

15-8-2008

Netwerk

999 x bekeken | 0 reacties
6
Storimans gedood door clusterbom
Cameraman Stan Storimans die dinsdag om het leven kwam in GeorgiŽ zou zijn getroffen door een Russische clusterbom, aldus mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch. Zij spraken met slachtoffers, artsen en militair personeel in GeorgiŽ en onderzochten beeldmateriaal van de kraters in Gori. In mei dit jaar hebben ruim honderd landen een verdrag gesloten om clusterbommen te verbieden. De Verenigde Staten, China, IsraŽl, India, Pakistan en Rusland sloten zich hiervan uit. Netwerk spreekt met generaal-majoor b.d. Kees Homan over het 'verboden' wapen.

Het geheim van Madonna
Komend weekend wordt ze 50 en haar cd's, dvd's en concertkaartjes vliegen nog steeds als zoete broodjes over de toonbank. Queen of Pop Madonna zingt al ruim 25 jaar de hitlijsten vol en is de best verkopende vrouwelijke artiest aller tijden. Hoe kan deze zangeres zo lang populair blijven? Wat is de kracht en invloed van Madonna Louise Veronica Ciccone Ritchie? Netwerk zoekt met popjournalist Leon Verdonschot, hoogleraar Patricia Pisters en de travestiet en superfan Mayday naar het geheim van kameleon Madonna.

Presentatie: Frank du Mosch.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op vrijdag 15 augustus door de EO en de NCRV. Te gast was Leon Verdonschot. De presentatie was in handen van Frank du Mosch. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie