Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 14-10-2008

14-10-2008

Netwerk

1359 x bekeken | 0 reacties
6
Huis te koop
In Zeewolde (Flevoland) staan relatief veel huizen te koop. En met de huizenmarkt gaat het op dit moment niet echt goed. Verslaggeefster Annemarie van Driel belt bij de eigenaren van deze huizen aan en registreert de verhalen achter deze Te koop-borden. Veel van deze huiseigenaren hebben al een ander huis gekocht en kampen nu dus met dubbele lasten. Hoe lang staat hun huis al te koop? Welke stress neemt dat met zich mee en wat als zij hun dubbele hypotheek niet meer kunnen betalen? Econoom Harm van Wijk geeft commentaar bij deze verhalen uit de praktijk.

IJsland in de crisis
IJsland is het eerste Europese land dat bankroet is geraakt ten gevolge van de wereldwijde financiŽle crisis. Een verhaal over drie IJslanders die als gevolg van de crisis hun baan zijn kwijtgeraakt en nu in de financiŽle problemen zitten. Verder een IJslandse psychologe die vertelt dat zij sinds de crisis veel meer cliŽnten heeft gekregen. Deze cliŽnten worstelen met psychische problemen die veroorzaakt worden door stress en onzekerheid over hun toekomst.

Chan stapt op bij ChristenUnie
Bestuurslid Sander Chan van de ChristenUnie in Amsterdam stapt op. Hij kan zich als homo niet vinden in de gedragscode van het rapport Cnossen dat in mei verscheen.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op dinsdag 14 oktober door de EO en de NCRV. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie