Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 14-11-2007

14-11-2007

Netwerk

1130 x bekeken | 0 reacties
6
Het spel tussen roddelpers en bekende Nederlanders
Bekende Nederlanders hebben vaak last van ze, maar evengoed hebben ze hen nodig: de roddelpers. Die bericht over het wel en wee van de Nederlandse sterren en geeft hen hiermee de publiciteit die zij nodig hebben. Toch stellen BN'ers het niet altijd op prijs als er over hun privéleven geroddeld wordt. Zo ook Daphne Deckers, die roddeljournalist Guido den Aantrekker van Story tijdens een feest aanviel. In Netwerk een reportage over de haat-liefdeverhouding tussen roddelbladen en BN'ers.

Anne Franks kastanjeboom gaat om
De kastanjeboom uit het dagboek van Anne Frank wordt volgende week woensdag gekapt. De boom waar Anne vaak naar keek vanuit het Achterhuis, heeft al jaren last van een schimmel, waar de boom uiteindelijk aan dood zal gaan. Diverse omwonenden maakten bezwaar tegen de kap, maar dit mocht niet baten. Na volgende week zal de boom niet meer vanuit het Achterhuis te zien zijn.

Varkensgeluk in een megastal
De varkensflat is een nieuw fenomeen op het platteland, waar niet iedereen blij mee is. Sinds begin dit jaar is dankzij een wetswijziging intensieve veeteelt mogelijk in bepaalde gebieden. Volgens Milieudefensie zijn er inmiddels 62 plannen bekend voor varkensflats. Horen megastallen wel thuis op het platteland? Of horen ze eigenlijk op industrieterreinen? In Netwerk een reportage over varkensgeluk en economisch gewin.

Presentatie: Frank du Mosch.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op woensdag 14 november door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Frank du Mosch. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie