Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 14-4-2006

14-4-2006

Netwerk

1198 x bekeken | 0 reacties
6
Kritiek militaire top VS op Rumsfeld
Dreigt er een revolte op het Pentagon? De kritiek op de Amerikaanse minister Rumsfeld van Defensie neemt toe en hoge Amerikaanse militairen dringen aan op zijn ontslag. Rumsfeld wordt onder meer verweten dat hij fouten heeft gemaakt in de Irak-operatie. In Netwerk reageren generaal b.d. en militair adviseur van de Navo Frank van Kappen en Amerikadeskundige Willem Post op de toenemende kritiek op Rumsfeld.

Portret van Roder Jongenskoor
Rond Pasen gaan honderdduizenden mensen luisteren naar de Matthäus Passion. De jaarlijkse uitvoering in het Concertgebouw over het lijdensverhaal van Jezus is al maanden uitverkocht. Voor het Roder Jongenskoor is deze tijd altijd erg druk, omdat het koor door veel professionele orkesten wordt gevraagd om de Matthäus Passion te zingen. In Netwerk een portret van het Roder Jongenskoor.

Presentatie: Fons de Poel.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op vrijdag 14 april door de EO en de NCRV. Te gast waren Willem Post en Frank van Kappen. De presentatie was in handen van Fons de Poel. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie