Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 13-9-2006

13-9-2006

Netwerk

907 x bekeken | 0 reacties
6
Cybercriminaliteit in Amsterdam
Veel mensen krijgen ze regelmatig binnen; e-mails van officieel klinkende instanties die om bankrekeningnummers vragen. De ontvanger lijkt vaak recht te hebben op een groot geldbedrag uit een erfenis of loterij, na betaling van de benodigde transactiekosten. Veel mensen worden op deze manier voor duizenden euro's opgelicht door de veelal in Nederland opererende Nigeriaanse bendes die erachter zitten. Netwerk dook in de wereld van deze cybercriminaliteit en de bestrijding ervan.

Donner: sharia langs democratische weg moet kunnen
Als tweederde van alle Nederlanders de sharia willen invoeren, moet dat mogelijk zijn, dat zei minister Donner van Justitie vandaag in Vrij Nederland. Daarmee gaat hij in tegen de fractie van zijn eigen CDA. In Netwerk aandacht voor de opvallende uitspraak van de minister, die tot veel ophef heeft geleid.

Wat is het beste ziekenhuis van Nederland?
Welk ziekenhuis is het beste van Nederland? Netwerk presenteert een uitgebreid onderzoek naar de kwaliteit van de ziekenhuizen in ons land, voorzien van commentaar door oud-minister van Volksgezondheid Els Borst-Eilers. Waar bent u als patiŽnt het beste af? In het Noorden van het land of juist in de Randstad, bij een klein ziekenhuis met beperkte middelen of een grotere met een ruimer budget?

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op woensdag 13 september door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie